KLICTRAVEL.CZ > Zakelijke voorwaarden

Zakelijke voorwaarden

Zakelijke voorwaarden van www.klictravel.cz  

1. Reserveren 
De bezoeker van www.klictravel.cz kan geen bindende reservering maken. Reserveringen worden geaccepteerd via het formulier op de site, een e-mail of fax. Wanneer de reserveerder zijn e-mailadres invult dan ontvangt hij een ontvangstbevestiging van de reservering. Binnen 24 uur (dit geldt alleen voor werkdagen) wordt de reservering verwerkt en zal onze operator contact met de reserveerder opnemen. Mocht blijken dat het hotel of pension reeds bezet is, ontvangt de reserveerder een ander, vergelijkbaar aanbod.


2. Betaling
De complete betaling moet gedaan worden voor aankomst. De totale kosten zijn terug te vinden op de factuur. Deze factuur is tegelijkertijd ook de reserveringsbevestiging. Klanten krijgen na betaling een betalingsbevestiging toegestuurd. Bij last minute reserveringen ontvangt u de betalingsbevestiging per e-mail of is deze alleen nog op bij de receptie van het hotel of pension te verkrijgen.


3. Annuleringsvoorwaarden

De reserveerder kan de reservering altijd annuleren tot 30 dagen voor aankomst zonder extra kosten.

Annulering 29 - 16 dagen voor aankomst wordt 40% van de totale kosten in rekening gebracht.

Annulering 15 - 9 dagen voor  aankomst wordt 70% van de totale kosten in rekening gebracht.

Annulering 8 - 0 dagen voor aankomst wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

Bij een no show of annulering door overmacht is de geleden schade gelijk en worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

 

4. Annuleren van reservering
De reservering kan alleen worden geannuleerd in geschreven vorm via e-mail.

5. Garantie, teruggave, verlichting en verplichtingen van klant

Wanneer een vooraf overeengekomen service helemaal niet geleverd wordt of niet op de overeenkomst terug te vinden is, dan heeft de klant de gelegenheid een deel van zijn geld terug te vragen. De klant is verplicht om direct problemen door te geven om verdere schade te voorkomen of te beperken. De klant is ook verplicht problemen direct te melden aan de toerleider of de eigenaar van het verblijf van de klant. Wanneer de problemen niet direct gemeld worden, heeft de klant geen recht op compensatie. Binnen 4 weken na het einde van het verblijf van de klant moet de klant zijn verzoek tot compensatie hebben ingediend.

 

6. Verzekering

De eigenaar van Kličtravel heeft een verzekering tegen faillisment (wet nr. 159/1999) bij Generali verzekeringsmaatschappij.

Contract nr. 17 106 00 131